Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Pivo - slad a suroviny pro výrobu piva, technologie výroby, význam ve výživě člověka a potravinářském průmyslu, legislativa

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F14%3A%230001064" target="_blank" >RIV/60193697:_____/14:#0001064 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60193697:_____/15:#0001181 RIV/60193697:_____/16:N0000049 RIV/60193697:_____/17:N0000103 RIV/60193697:_____/19:N0000153

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Pivo - slad a suroviny pro výrobu piva, technologie výroby, význam ve výživě člověka a potravinářském průmyslu, legislativa

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Základní suroviny pro výrobu piva, technologie výroby sladu a piva, kvalita sladu a její hodnocení, vady a poškození obilek ječmene a jejich význam pro kvalitu finálního výrobku, chráněné zeměpisné označení "České pivo". Přednáška pro studenty Veterinární a farmaceutické univerzity Brno, Fakulty veterinární hygieny a ekologie, obor Bezpečnost a kvalita potravin, 1. ročník, 27. 2. 2014.

  • Název v anglickém jazyce

    Beer ? malt and raw materials for brewing, production technology, importance in human nutrition and food industry, legislation

  • Popis výsledku anglicky

    Basic raw materials for beer production, malt and beer production technology, malt quality and its assessment, defects and damages of barley caryopses and their significance for the quality of the final product, protected geographical indication "České pivo" (Czech Beer).Lecture for the students of the University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno, Faculty of Veterinary Hygiene and Ecology, field of Food Safety and Quality, 1st year, February 27, 2014.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů