Pivo - slad a suroviny pro výrobu piva, technologie výroby, význam ve výživě člověka a potravinářském průmyslu, legislativa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F14%3A%230001064" target="_blank" >RIV/60193697:_____/14:#0001064 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60193697:_____/15:#0001181 RIV/60193697:_____/16:N0000049 RIV/60193697:_____/17:N0000103 RIV/60193697:_____/19:N0000153
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pivo - slad a suroviny pro výrobu piva, technologie výroby, význam ve výživě člověka a potravinářském průmyslu, legislativa
Popis výsledku v původním jazyce
Základní suroviny pro výrobu piva, technologie výroby sladu a piva, kvalita sladu a její hodnocení, vady a poškození obilek ječmene a jejich význam pro kvalitu finálního výrobku, chráněné zeměpisné označení "České pivo". Přednáška pro studenty Veterinární a farmaceutické univerzity Brno, Fakulty veterinární hygieny a ekologie, obor Bezpečnost a kvalita potravin, 1. ročník, 27. 2. 2014.
Název v anglickém jazyce
Beer ? malt and raw materials for brewing, production technology, importance in human nutrition and food industry, legislation
Popis výsledku anglicky
Basic raw materials for beer production, malt and beer production technology, malt quality and its assessment, defects and damages of barley caryopses and their significance for the quality of the final product, protected geographical indication "České pivo" (Czech Beer).Lecture for the students of the University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno, Faculty of Veterinary Hygiene and Ecology, field of Food Safety and Quality, 1st year, February 27, 2014.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů