Cíle a způsoby přípravy mladiny
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001151" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001151 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60193697:_____/17:N0000116 RIV/60193697:_____/18:N0000112
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Cíle a způsoby přípravy mladiny
Popis výsledku v původním jazyce
Cíle a způsoby přípravy mladiny. Přednáška pro odbornou veřejnost na semináři "Výroba mladiny, kvašení, zrání piva a mikrobiologie v pivovaru -Teorie a požadavky nakvalitu procesů", Nošovice, 20.11.-21.11. 2015.
Název v anglickém jazyce
Objectives and methods of hopped wort preparation
Popis výsledku anglicky
Objectives and methods of hopped wort preparation. Lecture for professionals at the workshop "The production of wort, beer fermentation and maturation, and microbiology in a brewery -Theory and requirements for quality of processes," Nošovice, November 20.- 21. 2015.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů