Nejčastější příčiny mikrobiologické kontaminace piva a meziproduktů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001156" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001156 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60193697:_____/17:N0000138 RIV/60193697:_____/18:N0000120
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nejčastější příčiny mikrobiologické kontaminace piva a meziproduktů
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška zaměřená na příčiny kontaminace piva a meziproduktů. Prezentováno v rámci workshopu "Výroba mladiny, kvašení, zrání piva a mikrobiologie v pivovaru -Teorie a požadavky na kvalitu procesů" v Nošovicích, 2015.
Název v anglickém jazyce
The most often causes of microbial contamination of beer and its intermediary products
Popis výsledku anglicky
Lecture focused on the causes of microbial contamination of beer and its intermediary products. Presentation within the workshop "The production of wort, beer fermentation and maturation, and microbiology in a brewery -Theory and requirements for quality of processes," Nošovice, November 20.- 21. 2015.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů