Základní kontaminanty pivovarské výroby a jejich diagnostika
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001157" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001157 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60193697:_____/17:N0000132 RIV/60193697:_____/18:N0000121
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Základní kontaminanty pivovarské výroby a jejich diagnostika
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška zaměřená na základní kontaminanty pivovarské výroby a jejich diagnostiku. Prezentováno v rámci semináře "Výroba mladiny, kvašení, zrání piva a mikrobiologie v pivovaru -Teorie a požadavky na kvalitu procesů" v Nošovicích, 20.11.- 21.11 2015.
Název v anglickém jazyce
The main contaminants of beer production and their diagnostics
Popis výsledku anglicky
Lecture focused on the main contaminants of beer production and their diagnostics. Presentation within the workshop "The production of wort, beer fermentation and maturation, and microbiology in a brewery -Theory and requirements for quality of processes," Nošovice, November 20.- 21. 2015.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů