Genetic characterisation and comparison of top and bottom fermenting brewing yeast strains used in the Czech Republic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001162" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001162 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Genetic characterisation and comparison of top and bottom fermenting brewing yeast strains used in the Czech Republic
Popis výsledku v původním jazyce
Poster focused on the genetic characterisation and comparison of top and bottom fermenting brewing yeast strains used in the Czech Republic. Presented within the Brewing-Malting Days in Olomouc, 2015.
Název v anglickém jazyce
Genetic characterisation and comparison of top and bottom fermenting brewing yeast strains used in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
Poster focused on the genetic characterisation and comparison of top and bottom fermenting brewing yeast strains used in the Czech Republic. Presented within the Brewing-Malting Days in Olomouc, 2015.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů