Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Genetic characterisation and comparison of top and bottom fermenting brewing yeast strains used in the Czech Republic

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001162" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001162 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Genetic characterisation and comparison of top and bottom fermenting brewing yeast strains used in the Czech Republic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Poster focused on the genetic characterisation and comparison of top and bottom fermenting brewing yeast strains used in the Czech Republic. Presented within the Brewing-Malting Days in Olomouc, 2015.

  • Název v anglickém jazyce

    Genetic characterisation and comparison of top and bottom fermenting brewing yeast strains used in the Czech Republic

  • Popis výsledku anglicky

    Poster focused on the genetic characterisation and comparison of top and bottom fermenting brewing yeast strains used in the Czech Republic. Presented within the Brewing-Malting Days in Olomouc, 2015.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    EE - Mikrobiologie, virologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů