Klíčivý klid (dormance), posklizňové dozrávání ječmene a porůstání
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001186" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001186 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Klíčivý klid (dormance), posklizňové dozrávání ječmene a porůstání
Popis výsledku v původním jazyce
Obsah kapitoly „Klíčivý klid (dormance), posklizňové dozrávání ječmene a porůstání“: význam dormance – klíčivého klidu, posklizňové dozrávání, faktory ovlivňující dormanci a posklizňové dozrávání, vliv pluch, oplodí a osemení na dormanci obilek, vliv zárodku a aleuronové vrstvy na dormanci obilek, vliv inhibitorů a stimulátorů klíčení, přerušení dormance a zkrácení posklizňového dozrávání, porůstání.
Název v anglickém jazyce
Dormancy, post harvest barley maturation and sprouting
Popis výsledku anglicky
Content of the chapter “Dormancy, post harvest barley maturation and sprouting“: Significance of dormancy, post harvest maturation, factors affecting dormancy and post harvest maturation, effect of husks, pericarp and testa on caryopses dormancy the kernels affect the embryo and aleurone layer on the caryopsis dormancy, the effect of inhibitors and the stimulators of germination, break of dormancy and shortening of post-harvest ripening, sprouting.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Sladařství - teorie a praxe výroby sladu
ISBN
978-80-87109-47-2
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
201-210
Počet stran knihy
626
Název nakladatele
Havlíček Brain Team
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—