Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Klíčivý klid (dormance), posklizňové dozrávání ječmene a porůstání

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001186" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001186 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Klíčivý klid (dormance), posklizňové dozrávání ječmene a porůstání

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Obsah kapitoly „Klíčivý klid (dormance), posklizňové dozrávání ječmene a porůstání“: význam dormance – klíčivého klidu, posklizňové dozrávání, faktory ovlivňující dormanci a posklizňové dozrávání, vliv pluch, oplodí a osemení na dormanci obilek, vliv zárodku a aleuronové vrstvy na dormanci obilek, vliv inhibitorů a stimulátorů klíčení, přerušení dormance a zkrácení posklizňového dozrávání, porůstání.

  • Název v anglickém jazyce

    Dormancy, post harvest barley maturation and sprouting

  • Popis výsledku anglicky

    Content of the chapter “Dormancy, post harvest barley maturation and sprouting“: Significance of dormancy, post harvest maturation, factors affecting dormancy and post harvest maturation, effect of husks, pericarp and testa on caryopses dormancy the kernels affect the embryo and aleurone layer on the caryopsis dormancy, the effect of inhibitors and the stimulators of germination, break of dormancy and shortening of post-harvest ripening, sprouting.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Sladařství - teorie a praxe výroby sladu

  • ISBN

    978-80-87109-47-2

  • Počet stran výsledku

    10

  • Strana od-do

    201-210

  • Počet stran knihy

    626

  • Název nakladatele

    Havlíček Brain Team

  • Místo vydání

    Praha

  • Kód UT WoS kapitoly