Barley varieties registered in the Czech Republic after harvest 2015
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000063" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000063 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.kvasnyprumysl.cz/artkey/kpr-201605-0001_Odrudy_jecmene_registrovane_v_Ceske_republice_po_sklizni_2015.php" target="_blank" >https://www.kvasnyprumysl.cz/artkey/kpr-201605-0001_Odrudy_jecmene_registrovane_v_Ceske_republice_po_sklizni_2015.php</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.18832/kp2016019" target="_blank" >10.18832/kp2016019</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Barley varieties registered in the Czech Republic after harvest 2015
Popis výsledku v původním jazyce
After harvest 2015, following spring barley malting varieties were registered in the Czech Republic: Libuše, Manta, Pionier, and Tango; the variety Manta was recommended for production of beer with the PGI “České pivo“ (Czech Beer). The highest extract content (83.3 %) was exhibited by the varieties Libuše and Tango. The varieties Libuše, Pionier, and Tango exhibited the above average to optimal level of proteolytic, amylolytic and cytolytic modification. The variety Manta fulfilled the requirements specified in the application for PGI “České pivo“ (Czech Beer). In addition, non-malting spring barley variety STRG 774/11 (Aligator) will be registered.
Název v anglickém jazyce
Barley varieties registered in the Czech Republic after harvest 2015
Popis výsledku anglicky
After harvest 2015, following spring barley malting varieties were registered in the Czech Republic: Libuše, Manta, Pionier, and Tango; the variety Manta was recommended for production of beer with the PGI “České pivo“ (Czech Beer). The highest extract content (83.3 %) was exhibited by the varieties Libuše and Tango. The varieties Libuše, Pionier, and Tango exhibited the above average to optimal level of proteolytic, amylolytic and cytolytic modification. The variety Manta fulfilled the requirements specified in the application for PGI “České pivo“ (Czech Beer). In addition, non-malting spring barley variety STRG 774/11 (Aligator) will be registered.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Svazek periodika
62
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
146–151
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—