Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Barley varieties registered in the Czech Republic after harvest 2015

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000063" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000063 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.kvasnyprumysl.cz/artkey/kpr-201605-0001_Odrudy_jecmene_registrovane_v_Ceske_republice_po_sklizni_2015.php" target="_blank" >https://www.kvasnyprumysl.cz/artkey/kpr-201605-0001_Odrudy_jecmene_registrovane_v_Ceske_republice_po_sklizni_2015.php</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.18832/kp2016019" target="_blank" >10.18832/kp2016019</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Barley varieties registered in the Czech Republic after harvest 2015

  • Popis výsledku v původním jazyce

    After harvest 2015, following spring barley malting varieties were registered in the Czech Republic: Libuše, Manta, Pionier, and Tango; the variety Manta was recommended for production of beer with the PGI “České pivo“ (Czech Beer). The highest extract content (83.3 %) was exhibited by the varieties Libuše and Tango. The varieties Libuše, Pionier, and Tango exhibited the above average to optimal level of proteolytic, amylolytic and cytolytic modification. The variety Manta fulfilled the requirements specified in the application for PGI “České pivo“ (Czech Beer). In addition, non-malting spring barley variety STRG 774/11 (Aligator) will be registered.

  • Název v anglickém jazyce

    Barley varieties registered in the Czech Republic after harvest 2015

  • Popis výsledku anglicky

    After harvest 2015, following spring barley malting varieties were registered in the Czech Republic: Libuše, Manta, Pionier, and Tango; the variety Manta was recommended for production of beer with the PGI “České pivo“ (Czech Beer). The highest extract content (83.3 %) was exhibited by the varieties Libuše and Tango. The varieties Libuše, Pionier, and Tango exhibited the above average to optimal level of proteolytic, amylolytic and cytolytic modification. The variety Manta fulfilled the requirements specified in the application for PGI “České pivo“ (Czech Beer). In addition, non-malting spring barley variety STRG 774/11 (Aligator) will be registered.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Kvasný průmysl

  • ISSN

    0023-5830

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    62

  • Číslo periodika v rámci svazku

    5

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    146–151

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus