Beta kyseliny chmele: vlastnosti, význam a využití.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000090" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000090 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/14864347:_____/16:N0000041
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Beta kyseliny chmele: vlastnosti, význam a využití.
Popis výsledku v původním jazyce
Vědecká rešerže popisující stav poznání struktury beta-kyselin chmele, jejich chemických vlastností, antimikrobiálních účinků a významu beta kyselin v pivovarství.Chmelařská ročenka 2016. VÚPS, a.s., Praha, 2016, pp. 131-147, ISBN 978-80-86576-69-5.
Název v anglickém jazyce
Hop beta acids: properties, importance and use.
Popis výsledku anglicky
Scientific review describing the state of knowledge of the structure of hops beta-acids and their chemical characteristics, antimicrobial activity, and the importance of beta acids in brewing.Hop Yearbook 2016. RIBM., Prague, 2016, pp. 131-147, ISBN 978-80-86576-69-5.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QI91B227" target="_blank" >QI91B227: Význam beta-kyselin chmele pro české pivo</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů