Pěnivost piva - atributy a možnosti ovlivnění pěny
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000106" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000106 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pěnivost piva - atributy a možnosti ovlivnění pěny
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška pojednává o technologických aspektech závěrečných fází výroby piva od filtrace po skladování a jejich vliv na pěnivost. Workshop - Finální operace při výrobě piva - filtrace, stáčení, stabilizace a skladování piva, Nošovice, 16.12. - 17.12.2016.
Název v anglickém jazyce
Beer foam - attributes and possibilities affecting the foam
Popis výsledku anglicky
Lecture covers the technological aspects of the final stages of the production of beer by filtration after storage and their effect on foaming. Workshop - The final operation in the production of beer - filtration, maturing, stabilization and beer storage, Nošovice, December 16 - 17, 2016.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů