Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Pěnivost piva - atributy a možnosti ovlivnění pěny

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000106" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000106 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Pěnivost piva - atributy a možnosti ovlivnění pěny

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška pojednává o technologických aspektech závěrečných fází výroby piva od filtrace po skladování a jejich vliv na pěnivost. Workshop - Finální operace při výrobě piva - filtrace, stáčení, stabilizace a skladování piva, Nošovice, 16.12. - 17.12.2016.

  • Název v anglickém jazyce

    Beer foam - attributes and possibilities affecting the foam

  • Popis výsledku anglicky

    Lecture covers the technological aspects of the final stages of the production of beer by filtration after storage and their effect on foaming. Workshop - The final operation in the production of beer - filtration, maturing, stabilization and beer storage, Nošovice, December 16 - 17, 2016.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů