Pěnivost piva – základní atribut kvality piva - možnosti jejího ovlivnění
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000136" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000136 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pěnivost piva – základní atribut kvality piva - možnosti jejího ovlivnění
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška na workshopu Filtrace, stáčení, stabilizace a skladování piva – teorie a požadavky na kvalitu procesů, Nošovice, 1.-2.12.2017. Přednáška pojednává o technologických aspektech závěrečných fází výroby piva od filtrace po skladování a jejich vliv na pěnivost a přepěňování.
Název v anglickém jazyce
Beer foam - attributes and possibilities affecting the foam
Popis výsledku anglicky
Lecture - workshop Filtration, packing, stabilization and storage of beer - theory and requirements for process quality, Nošovice, 1.-2.12.2017. Lecturre covers the technological aspects of the final stages of the production of beer by filtration after storage and their effect on foaming and gushing.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů