Zcukřený slad
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000026" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000026 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0030/uv030442.pdf" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0030/uv030442.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zcukřený slad
Popis výsledku v původním jazyce
Technické řešení se týká složení a způsobu přípravy zcukřeného sladu. Zcukřený slad, vyznačující se tím, že sestává ze sladovaného a zcukřeného zrna ječmene bezpluchého (nahého) /Hordeum vulgare L. convar. distichon var. nudum/, přičemž tento slad má obsah extraktu minimálně 80 %, relativní extrakt minimálně 35 % a Kolbachovo číslo minimálně 35 %.
Název v anglickém jazyce
Saccharified malt
Popis výsledku anglicky
Technical solution considers the composition and manner of preparation of saccharified malt. Saccharified malt consists of malted and saccharified hulless (naked) barley grain /Hordeumvulgare L. convar. distichon var. nudum/, while this malt has extract content minim. 80 %, relative extract minim. 35 % and Kolbach index minim. 35 %.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QI101B090" target="_blank" >QI101B090: Nové postupy produkce funkčních cereálních a mléčných potravin a funkčních nápojů s obsahem bioaktivních složek z vybraných rostlinných a živočišných zemědělských surovin s využitím probiotických mikroorganismů a postupy posuzování jejich kvality</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
30442
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence