Storage of pitching yeast in brewery
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000053" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000053 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00216224:14310/17:00108711
Výsledek na webu
<a href="https://www.kvasnyprumysl.cz/pdfs/kpr/2017/02/02.pdf" target="_blank" >https://www.kvasnyprumysl.cz/pdfs/kpr/2017/02/02.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.18832/kp201707" target="_blank" >10.18832/kp201707</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Storage of pitching yeast in brewery
Popis výsledku v původním jazyce
This article deals with the issue of pitching yeast storage in brewery. The storage conditions before its repitching are a key factor for the quality of the fi nal product. A short overview of factors affecting viability and vitality of yeast during its storage is given, as well as the effect of the way and temperature of its storage on the following fermentation. The stirring of yeast during the storage and acid washing treatment are also discussed.
Název v anglickém jazyce
Storage of pitching yeast in brewery
Popis výsledku anglicky
This article deals with the issue of pitching yeast storage in brewery. The storage conditions before its repitching are a key factor for the quality of the fi nal product. A short overview of factors affecting viability and vitality of yeast during its storage is given, as well as the effect of the way and temperature of its storage on the following fermentation. The stirring of yeast during the storage and acid washing treatment are also discussed.
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Výzkumné senzorické centrum v Praze a Výzkumná a vývojová varna - udržitelnost a rozvoj</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
2570-8619
Svazek periodika
63
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
52–56
Kód UT WoS článku
000430983700002
EID výsledku v databázi Scopus
—