Sanitace a mikrobiologie výčepních zařízení, nealkoholické pivo v on trade (rizika)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000127" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000127 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sanitace a mikrobiologie výčepních zařízení, nealkoholické pivo v on trade (rizika)
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška. Pivní výčep je otevřený systém, z něhož se do pivního vedení prostřednictvím zejména výčepních kohoutů může dostávat rozmanitá mikrobiální kontaminace. V příspěvku byly prezentovány faktory ovlivňující hygienický stav pivního vedení (četnost sanitace, způsob provádění sanitace, délka pivního vedení, druh čepovaného piva, případně jiných nápojů, atd.) a tím i kvalitu čepovaného piva.
Název v anglickém jazyce
Sanitation and microbiology of beer dispense systems, nonalcoholic beer on trade (risks)
Popis výsledku anglicky
Lecture.The beer dispensing system is an open system, the main source of various microbial contamination is represented by beer tap. Factors affecting hygienic state of the beer dispense system (frequency of sanitation, sanitation technique, beer dispense lenght, type of beer on tap, other beverages, etc) and thus the quality of draught beer were presented.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
10606 - Microbiology
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Výzkumné senzorické centrum v Praze a Výzkumná a vývojová varna - udržitelnost a rozvoj</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů