Technické podmínky degustace piva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000143" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000143 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Technické podmínky degustace piva
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška na workshopu Senzorické hodnocení piva, Nošovice, 27. - 28. 1.2017. Přednáška pro odbornou veřejnost o technických podmínkách degustace piva.
Název v anglickém jazyce
Technical conditions of beer tasting
Popis výsledku anglicky
Lecture - workshop Sensory evaluation of beer, Nošovice, 27.- 28. 1.2017. Presentation for professionals abou technical conditions of beer tasting.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů