Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Secondary contamination of beer by Pectinatus and other strict anaerobes (lecture and poster)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000026" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000026 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Secondary contamination of beer by Pectinatus and other strict anaerobes (lecture and poster)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Strictly anaerobic bacteria capable of spoiling beer or contaminating brewer‘s yeast belong to the genera Megasphaera, Pectinatus, Selenomonas and Propionispira (formerly „Zymophilus“). We have investigated the incidence of strictly anaerobic bacteria in brewery filling areas. Thousands of samples were taken and analysed from bottling lines in 10 brewery plants over a 10 year period. The poster gave an overview of the frequency and factors influencing the occurence of strict anaerobes in brewery plants. Microbiological risks and the processes of their elimination, and specific features of the contamination of beer by anaerobes were presented. Lecture and poster at 2018 School of Fermentation Technology, Andrychow, Poland, 2018.

  • Název v anglickém jazyce

    Secondary contamination of beer by Pectinatus and other strict anaerobes (lecture and poster)

  • Popis výsledku anglicky

    Strictly anaerobic bacteria capable of spoiling beer or contaminating brewer‘s yeast belong to the genera Megasphaera, Pectinatus, Selenomonas and Propionispira (formerly „Zymophilus“). We have investigated the incidence of strictly anaerobic bacteria in brewery filling areas. Thousands of samples were taken and analysed from bottling lines in 10 brewery plants over a 10 year period. The poster gave an overview of the frequency and factors influencing the occurence of strict anaerobes in brewery plants. Microbiological risks and the processes of their elimination, and specific features of the contamination of beer by anaerobes were presented. Lecture and poster at 2018 School of Fermentation Technology, Andrychow, Poland, 2018.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10606 - Microbiology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Výzkumné senzorické centrum v Praze a Výzkumná a vývojová varna - udržitelnost a rozvoj</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů