Co přinesl rok 2018 Sladařskému ústavu?
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000081" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000081 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Co přinesl rok 2018 Sladařskému ústavu?
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška - Co přinesl rok 2018 Sladařskému ústavu? Informace o technologické kvalitě odrůd, které byly registrovány v roce 2018 (Accordine, KWS Fantex, LG Nabuco, Pilote, Spitfire, KWS Donau). Hodnocení kvality sklizně sladovnického ječmene. Monitoring obsahu mykotoxinů ze sklizně 2017. Rekvalifikační program: Pivovarnické a sladovnické práce, akreditovaný MŠMT-36256/2015-1/845 (udělena 15.12.2015 do 15.12.2018). Hodnocení kvality sladovnického ječmene, sklizeň 2018. 39. Pivovarsko-sladařský seminář. Nové výzkumné projekty získané v rámci veřejných souzěží (Vývoj nových výrobků na bazí klíčených pseudoobilovin, obilovin a luštěnin, Biotechnologické centrum pro genotypování rostlin, Výzkum a nalezení vhodné odrůdové skladby jarního ječmene požadované sladovnické kvality pro oblasti častěji postihované suchem pro výrobce sladu a piva, Strategie minimalizace dopadu sucha na udržitelnou produkci a sladovnickou kvalitu ječmene). Monitoring obsahu mykotoxinů ze sklizně 2018. Procesní kontaminant 3-MCPD ve sladu. Psota, V., Hartman, I., Běláková, S., Svoboda, Z. Mikulíková, R.: Co přinesl rok 2018 Sladařskému ústavu? In: "Technologická porada" firmy Sladovny Soufflet ČR, a.s., Hodonice 29. 11. 2018.
Název v anglickém jazyce
What did the year 2018 bring to the Malting Institute?
Popis výsledku anglicky
Lecture - What did the year 2018 bring to the malting Institute? Information on technological quality of varieties registered in 2018 (Accordine, KWS Fantex, LG Nabuco, Pilote, Spitfire, KWS Donau). Evaluation of quality of malting barley crop. Monitoring of mycotoxin content from harvest 2017. Requalification program: Brewing and malting work, certified by the MEYS -36256/2015-1/845 (awarded on 15/2/2015 to 15/12/2018). Evaluation of quality of malting barley, crop 2018. 39. Brewing and malting seminar. New research projects obtained within public tenders (The development of new products on the basis of germinated pseudo-cereals, cereals and legumes, Biotechnological center for genotyping of plants, Research and identification of the suitable varietal composition of spring barley of the required malting quality for the areas more frequently afflicted by drought for beer and malt producers, The strategy for minimizing the impact of drought on sustainable production and barley malting quality). Monitoring of mycotoxin content from harvest 2018. Process contaminant 3-MCPD in malt. Psota, V., Hartman, I., Běláková, S., Svoboda, Z. Mikulíková, R.: What did the year 2017 bring to the malting Institute? Lecture at the event "Technological Consultancy" of the company Sladovny Soufflet ČR, a.s., Hodonice 29/11/2018.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů