Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Co přinesl rok 2017 Sladařskému ústavu?

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000080" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000080 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Co přinesl rok 2017 Sladařskému ústavu?

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška na akci "Technologická porada" firmy Sladovny Soufflet ČR, a.s., Hodonice 4. 12. 2017. Informace o technologické kvalitě odrůd, které byly registrovány v roce 2017 (Leenke, LG Monus, Pop, Remark, Soulmate). Odolnost vůči chorobám, lámavosti a poléhání odrůd ječmene jarního registrovaných v roce 2017. Rekvalifikační program: Pivovarnické a sladovnické práce, akreditovaný MŠMT-36256/2015-1/845 (udělena 15.12.2015 do 15.12.2018). Hodnocení kvality sladovnického ječmene, sklizeň 2017. Konference 27. Pivovarsko-sladařské dny - "Rozdíly mezi odrůdami v obsahu volného aminodusíku (FAN)". Monitoring obsahu mykotoxinů ze sklizně 2017. Procesní kontaminant 3-MCPD ve sladu.

  • Název v anglickém jazyce

    What did the year 2017 bring to the malting Institute?

  • Popis výsledku anglicky

    Lecture at the event "Technological Consultancy" of the company Sladovny Soufflet ČR, a.s., Hodonice 4/1/ 2017. Information on the technological quality of varieties which were registered in 2017 (Leenke, LG Monus, Pop, Remark, Soulmate). Resistance to diseases, stem breaking and lodging of spring barley varieties registered in 2017. Requalification program: Brewing and malting works, accredited by the MEYS-36256/2015-1/845 (awarded: 15/12/2015 to 15/12/2018). Evaluation of the malting barley quality, crop 2017. Conference 27th Brewing and Malting Days - "Differences between varieties in free amino nitrogen (FAN) content". Monitoring of mycotoxin content, crop 2017. 3-MCPD process contaminant in malt.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů