Sensory aging of beer and method for its rapid, mobile and objective determination
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000099" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000099 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
němčina
Název v původním jazyce
Sensorische Alterung von Bier und Methode für seine schnelle, mobile und objektive Bestimmung
Popis výsledku v původním jazyce
Vortrag. Dieser Vortrag ist der Bieralterung und eine neue Methode für die schnelle Bestimmung von alten Geschmack gewidmet, der wegen die hohe Lagerungstemperatur verursacht ist. 92. MEBAK Tagung, Biella, Italien, 5.10.2018.
Název v anglickém jazyce
Sensory aging of beer and method for its rapid, mobile and objective determination
Popis výsledku anglicky
Lecture. This lecture describes the problematic of beer aging and a new method enabling fast determination of beer old taste caused by storage in high temperature. 92. MEBAK Tagung, Biella, Italy, 5.10.2018.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centrum pro inovativní využití a posílení konkurenceschopnosti českých pivovarských surovin a výrobků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů