Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Barley varieties registered in the Slovak Republic after harvest 2018

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000022" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000022 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.kvasnyprumysl.eu/index.php/kp/article/view/62" target="_blank" >http://www.kvasnyprumysl.eu/index.php/kp/article/view/62</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.18832/kp2019.65.106" target="_blank" >10.18832/kp2019.65.106</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Barley varieties registered in the Slovak Republic after harvest 2018

  • Popis výsledku v původním jazyce

    We present the malting quality and agronomic characters data obtained within a three-year testing of barley varieties for the registration in the Slovak Republic. After harvest 2018, new spring barley malting varieties Chimbon, Laureate and LG Aurus were registered. The extract content in dry matter in the studied varieties was high and ranged from 83.1–83.5%. The varieties had strong proteolytic modification (Kolbach index 49.5–50.7%). Amylolytic and cytolytic modification was at the optimal level. Wort quality was optimal (apparent final attenuation 81.5–82.2%).

  • Název v anglickém jazyce

    Barley varieties registered in the Slovak Republic after harvest 2018

  • Popis výsledku anglicky

    We present the malting quality and agronomic characters data obtained within a three-year testing of barley varieties for the registration in the Slovak Republic. After harvest 2018, new spring barley malting varieties Chimbon, Laureate and LG Aurus were registered. The extract content in dry matter in the studied varieties was high and ranged from 83.1–83.5%. The varieties had strong proteolytic modification (Kolbach index 49.5–50.7%). Amylolytic and cytolytic modification was at the optimal level. Wort quality was optimal (apparent final attenuation 81.5–82.2%).

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Výzkumné senzorické centrum v Praze a Výzkumná a vývojová varna - udržitelnost a rozvoj</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    KVASNÝ PRŮMYSL

  • ISSN

    2570-8619

  • e-ISSN

    2570-8619

  • Svazek periodika

    65

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    106-110

  • Kód UT WoS článku

    000474881600003

  • EID výsledku v databázi Scopus