Hodnocení technologických a organoleptických vlastností nové odrůdy ječmene Manta ve varních pokusech
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000070" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000070 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hodnocení technologických a organoleptických vlastností nové odrůdy ječmene Manta ve varních pokusech
Popis výsledku v původním jazyce
V článku jsou popisovány vlastnosti nové odrůdy ve srovnání s nejrozšířenější odrůdou Bojos. Zaměření bylo na technologické vlastnosti v průběhu výroby piva a finální senzorické hodnocení.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of technological and organoleptic properties during brew trials of new variety of barley Manta
Popis výsledku anglicky
The article describes the properties of new varieties in comparison with the most widespread variety Bojos. The focus was on technological properties during beer production and final sensory evaluation.
Klasifikace
Druh
J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Výzkumné senzorické centrum v Praze a Výzkumná a vývojová varna - udržitelnost a rozvoj</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
KVASNÝ
ISSN
2571-3868
e-ISSN
—
Svazek periodika
1
Číslo periodika v rámci svazku
Speciální číslo
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
61-65
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—