Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Odrůdy ječmene jarního v České republice

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000109" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000109 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60193697:_____/18:N0000084

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Odrůdy ječmene jarního v České republice

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Kapitola v knize - v kapitole jsou uvedeny popisy odrůd jarního a ozimého ječmene, které byly v roce 2019 v České republice nejrozšířenější nebo které byly v tomto roce registrovány. V České republice byly po sklizni 2018 registrovány sladovnické odrůdy jarního ječmene: Cosmopolitan, Ismena, Klarinete, Laureate, LG Aurus, Runner. Psota, V., Dvořáčková, O., Nečas, M., Musilová, M.: Odrůdy ječmene jarního v České republice. In: Fratík, F. (ed.): Pivovarský kalendář 2020. Praha, VÚPS, 2019. 360. ISBN 978-80-86576-88-6

  • Název v anglickém jazyce

    Varieties of spring barley in the Czech Republic

  • Popis výsledku anglicky

    Chapter in Book - the chapter contains descriptions of winter and spring barley varieties that were the most widespread in the Czech Republic in 2019 or which were registered in this year. In 2018, following spring barley malting varieties were registered in the Czech Republic: Cosmopolitan, Ismena, Klarinete, Laureate, LG Aurus, Runner. Psota, V., Dvořáčková, O., Nečas, M., Musilová, M.: Varieties of spring barley in the Czech Republic (in Czech). In: Fratík, F. (ed.): Pivovarský kalendář 2020. Praha, VÚPS, 2019. 360. ISBN 978-80-86576-88-6

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů