Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Odrůdy ječmene jarního v České republice

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000084" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000084 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60193697:_____/19:N0000109

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Odrůdy ječmene jarního v České republice

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Kapitola v knize - V České republice byly po sklizni 2017 registrovány sladovnické odrůdy jarního ječmene: Accordine, KWS Fantex, LG Nabuco, Pilote a Spitfire a odrůda ozimého ječmene KWS Donau. Dále byly registrovány nesladovnické odrůdy - jarního ječmene Bente a ozimého víceřadého ječmene KWS Belissa, Higgins, LG Triumph, Novira a SU Ellen. Psota, V., Dvořáčková, O., Nečas, M., Musilová, M.: Odrůdy ječmene jarního v České republice. In: Fratík, F. (ed.): Pivovarský kalendář 2019. Praha, VÚPS, 2018. 58 - 72. ISBN 978-80-86576-80-0

  • Název v anglickém jazyce

    Varieties of spring barley in the Czech Republic

  • Popis výsledku anglicky

    Chapter in Book - In 2017, following spring barley malting varieties were registered in the Czech Republic: Accordine, KWS Fantex, LG Nabuco, Pilote a Spitfire and winter barley variety KWS Donau. In addition, non-malting varieties of spring barley Bente and winter six-row varieties KWS Belissa, Higgins, LG Triumph, Novira, and SU Ellen were also registered. Psota, V., Dvořáčková, O., Nečas, M., Musilová, M.: Odrůdy ječmene jarního v České republice. In: Fratík, F. (ed.): Pivovarský kalendář 2019. Praha, VÚPS, 2018. pp.58-72. ISBN 978-80-86576-80-0

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů