Ječmen a slad
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000037" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000037 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60193697:_____/12:#0000767 RIV/60193697:_____/16:N0000055 RIV/60193697:_____/17:N0000115 RIV/60193697:_____/18:N0000060 a 3 dalších
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Ječmen a slad
Popis výsledku v původním jazyce
Kapitola v knize - V kapitole jsou uvedeny popisy odrůd jarního a ozimého ječmene, které byly v roce 2020 v České republice nejrozšířenější nebo které byly v tomto roce registrovány. Dále je zde uvedena základní charakteristika zkušebních stanovišť a řada statistických údajů o produkci osiva odrůd ječmene, výrobě, dovozu a vývozu ječmene a sladu a cenách ječmene v roce 2019 a v letech předchozích. In Psota V. (ed.): Ječmenářská ročenka 2020, VÚPS, Praha 2020,str.24-162, ISBN 978-80-86576-91-6.
Název v anglickém jazyce
Barley and malt
Popis výsledku anglicky
Chapter in Book - The chapter contains descriptions of winter and spring barley varieties that were the most widespread in the Czech Republic in 2020 or which were registered in this year. Further, the basic characteristics of the testing stations are given as well as a number of statistical data on the of seed of barley varieties, barley and malt production, export and import ,and prices of barley in 2019 and previous years. In Psota, V. (ed.): Ječmenářská ročenka 2020, VÚPS, Praha 2020, pp 24-162, ISBN 978-80-86576-91-6.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů