Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Ječmen a slad

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F21%3AN0000081" target="_blank" >RIV/60193697:_____/21:N0000081 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60193697:_____/12:#0000767 RIV/60193697:_____/16:N0000055 RIV/60193697:_____/17:N0000115 RIV/60193697:_____/18:N0000060 a 3 dalších

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Ječmen a slad

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Kapitola v knize Ječmenářská ročenka 2021, VÚPS, Praha 2021, 12-137, ISBN 978-80-86576-94-7. V kapitole jsou uvedeny popisy odrůd jarního a ozimého ječmene, které byly v roce 2021 v České republice nejrozšířenější nebo které byly v tomto roce registrovány. Dále je zde uvedena základní charakteristika zkušebních stanovišť a řada statistických údajů o produkci osiva odrůd ječmene, výrobě, dovozu a vývozu ječmene a sladu a cenách ječmene v roce 2020 a v letech předchozích.

  • Název v anglickém jazyce

    Barley and malt

  • Popis výsledku anglicky

    Chapter in Barley year book 2020, VÚPS, Praha 2020, pp.12-137, ISBN 978-80-86576-94-7. The chapter contains descriptions of winter and spring barley varieties that were the most widespread in the Czech Republic in 2021 or which were registered in this year. Further, the basic characteristics of the testing stations are given as well as a number of statistical data on the of seed of barley varieties, barley and malt production, export and import and prices of barley in 2020 and previous years.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů