Použití ječmene jako náhražky sladu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000123" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000123 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Použití ječmene jako náhražky sladu
Popis výsledku v původním jazyce
Tento článek se zabývá problematikou ječmene jako náhražky sladu. Je zde popsána stručná charakteristika a pěstitelské vlastnosti ječmene a důvody jeho využití v pivovarském průmyslu. V textu jsou shrnuty technologické výhody a nevýhody použití nesladovaného ječmene při výrobě piva.
Název v anglickém jazyce
Use of barley as a malt adjunct
Popis výsledku anglicky
This article deals with barley as a malt adjunct. There is a brief description of barley and its growing properties and reasons for its use in the brewing industry. The text summarized the technological advantages and disadvantages of using unmalted barley in beer production.
Klasifikace
Druh
J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Výzkumné senzorické centrum v Praze a Výzkumná a vývojová varna - udržitelnost a rozvoj</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
KVASNÝ
ISSN
2571-3868
e-ISSN
—
Svazek periodika
1
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
11-13
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—