Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Pivo kvašené nepivovarskou kulturou a chmelené chmelo-sladovým preparátem

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000026" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000026 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/14864347:_____/20:N0000023

  • Výsledek na webu

    <a href="https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0034/uv034346.pdf" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0034/uv034346.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Pivo kvašené nepivovarskou kulturou a chmelené chmelo-sladovým preparátem

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Technické řešení se týká světlého, polotmavého a tmavého piva ze sladu z ječmene, pšenice, pohanky a dalších obilovin a pseudoobilovin, kvašeného nepivovarskou kulturou, a to nepivovarskými kvasinkami a nepivovarskými bakteriemi, případně směsnou kulturou kvasinek a baktérií, a chmeleného chmelo-sladovým preparátem pro simultánní hořčení a dobarvení piva.

  • Název v anglickém jazyce

    Beer fermented with a non-brewing culture and hopped with a hop-malt preparation

  • Popis výsledku anglicky

    The technical solution concerns pale, semi-dark and dark beer made from malted barley, wheat, buckwheat and other cereals and pseudo-cereals, fermented by non-brewing culture, namely non-brewing yeast and non-brewing bacteria, or mixed culture of yeasts and bacteria, and hopped with hop-malt preparation for simultaneous bittering and coloring of beer.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centrum pro inovativní využití a posílení konkurenceschopnosti českých pivovarských surovin a výrobků</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    34346

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav pivovarský a sladařský,a.s.; Chmelařský institut, s.r.o.

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence