Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Poster Pitch Talk-Sensomic study of aging process in different types of dry hopped beer

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F21%3AN0000075" target="_blank" >RIV/60193697:_____/21:N0000075 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Poster Pitch Talk-Sensomic study of aging process in different types of dry hopped beer

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Poster Pitch Talk at symposium of 14th International Trends in Brewing, 17-20 October 2021, Leuven, Belgium. A complex study of dry-hopped beer ageing in eight, very different beer types produced by brewery in 450hl brewhouse was performed. The aim of the study was to (i) quantify how fast was the decrease of hop oil content under their respective sensory thresholds, (ii) find out whether there was a trend in hop oil decrease during beer aging,(iii) characterize the stability of individual hop oils and (iv) identify, which factors influence their stability.

  • Název v anglickém jazyce

    Poster Pitch Talk-Sensomic study of aging process in different types of dry hopped beer

  • Popis výsledku anglicky

    Poster Pitch Talk at symposium of 14th International Trends in Brewing, 17-20 October 2021, Leuven, Belgium. A complex study of dry-hopped beer ageing in eight, very different beer types produced by brewery in 450hl brewhouse was performed. The aim of the study was to (i) quantify how fast was the decrease of hop oil content under their respective sensory thresholds, (ii) find out whether there was a trend in hop oil decrease during beer aging,(iii) characterize the stability of individual hop oils and (iv) identify, which factors influence their stability.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10406 - Analytical chemistry

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů