Method of preparing an alcoholic beverage based on beer with reduced gluten-containing and gluten-free alcoholic beverage prepared in this manner
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F21%3AN0000089" target="_blank" >RIV/60193697:_____/21:N0000089 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
slovinština
Název v původním jazyce
Spôsob prípravy alkoholického nápoja na báze piva so zníženým obsahom lepku a alkoholický nápoj na báze piva so zníženým obsahom lepku pripravený týmto spôsobom
Popis výsledku v původním jazyce
Vynález sa týka spôsobu prípravy alkoholického nápoja na báze piva so zníženým obsahom lepku. Vynález sa ďalej týka aj alkoholického nápoja na báze piva so zníženým obsahom lepku pripraveného týmto spôsobom. Prebiehajú rokovania s potenciálnymi výrobcami.
Název v anglickém jazyce
Method of preparing an alcoholic beverage based on beer with reduced gluten-containing and gluten-free alcoholic beverage prepared in this manner
Popis výsledku anglicky
The invention relates to a process for preparing a gluten-free alcohol-based alcoholic beverage. The invention further relates to an alcoholic beverage based on reduced gluten content prepared in this way. Negotiations are underway with potential manufacturers.
Klasifikace
Druh
P - Patent
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
288926
Vydavatel
SK001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office of the Slovak Republic
Místo vydání
Banská Bystrica
Stát vydání
SK - Slovenská republika
Datum přijetí
13. 12. 2021
Název vlastníka
Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., DIO Latina s.r.o.
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
O - Doposud nevyužívaný výsledek