Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Method of preparing an alcoholic beverage based on beer with reduced gluten-containing and gluten-free alcoholic beverage prepared in this manner

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F21%3AN0000089" target="_blank" >RIV/60193697:_____/21:N0000089 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    slovinština

  • Název v původním jazyce

    Spôsob prípravy alkoholického nápoja na báze piva so zníženým obsahom lepku a alkoholický nápoj na báze piva so zníženým obsahom lepku pripravený týmto spôsobom

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Vynález sa týka spôsobu prípravy alkoholického nápoja na báze piva so zníženým obsahom lepku. Vynález sa ďalej týka aj alkoholického nápoja na báze piva so zníženým obsahom lepku pripraveného týmto spôsobom. Prebiehajú rokovania s potenciálnymi výrobcami.

  • Název v anglickém jazyce

    Method of preparing an alcoholic beverage based on beer with reduced gluten-containing and gluten-free alcoholic beverage prepared in this manner

  • Popis výsledku anglicky

    The invention relates to a process for preparing a gluten-free alcohol-based alcoholic beverage. The invention further relates to an alcoholic beverage based on reduced gluten content prepared in this way. Negotiations are underway with potential manufacturers.

Klasifikace

  • Druh

    P - Patent

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    288926

  • Vydavatel

    SK001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office of the Slovak Republic

  • Místo vydání

    Banská Bystrica

  • Stát vydání

    SK - Slovenská republika

  • Datum přijetí

    13. 12. 2021

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., DIO Latina s.r.o.

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    O - Doposud nevyužívaný výsledek