Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Studentský seminář - Člověče, pochlub se! 2021

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F21%3AN0000119" target="_blank" >RIV/60193697:_____/21:N0000119 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Studentský seminář - Člověče, pochlub se! 2021

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Studentský seminář „Člověče, pochlub se!“2021 se zaměřuje na aktuální temata, která řeší studenti bakalářských, magisterských a doktorských studijních programů z různých vysokých škol. V tomto ročníku na téma: Senzorické vlastnosti Českého piva, Analýza senzoricky a biologicky významných látek v pivu a jeho surovinách metodami HPLC, Stanovení silic ve chmelu a pivu metodou GC-MS, Observační studie dusíkatých látek vzniklých interakcí nitrosačních činidel s látkami ve sladu, Štúdium historických odrôd jarného sladovníckeho jačmeňa, Stanovení mykotoxinů v komerčních pivech, Kmeny kvasinek Non-saccharomyces pro výrobu nealkoholického piva a Využití hydrodynamické kavitace v pivovarnictví.

  • Název v anglickém jazyce

    Student seminar - Be proud of yourself! 2021

  • Popis výsledku anglicky

    The student seminar "Be proud of yourself!"2021 focuses on current topics that are being researched by students of bachelor's, master's and doctoral study programs from various universities. This year on the topic: Sensory properties of Czech beer, Analysis of sensory and biologically significant substances in beer and its raw materials by HPLC methods, Determination of essential oils in hops and beer by GC-MS method, Observational study of nitrogenous substances resulting from the interaction of nitrosating agents with substances in malt, Study historical varieties of spring malting barley, Determination of mycotoxins in commercial beers, Non-saccharomyces yeast strains for the production of non-alcoholic beer and The use of hydrodynamic cavitation in brewing.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Praha

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    45

  • Počet zahraničních účastníků

    4

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    EUR - Evropská akce