Studentský seminář - Člověče, pochlub se! 2021
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F21%3AN0000119" target="_blank" >RIV/60193697:_____/21:N0000119 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Studentský seminář - Člověče, pochlub se! 2021
Popis výsledku v původním jazyce
Studentský seminář „Člověče, pochlub se!“2021 se zaměřuje na aktuální temata, která řeší studenti bakalářských, magisterských a doktorských studijních programů z různých vysokých škol. V tomto ročníku na téma: Senzorické vlastnosti Českého piva, Analýza senzoricky a biologicky významných látek v pivu a jeho surovinách metodami HPLC, Stanovení silic ve chmelu a pivu metodou GC-MS, Observační studie dusíkatých látek vzniklých interakcí nitrosačních činidel s látkami ve sladu, Štúdium historických odrôd jarného sladovníckeho jačmeňa, Stanovení mykotoxinů v komerčních pivech, Kmeny kvasinek Non-saccharomyces pro výrobu nealkoholického piva a Využití hydrodynamické kavitace v pivovarnictví.
Název v anglickém jazyce
Student seminar - Be proud of yourself! 2021
Popis výsledku anglicky
The student seminar "Be proud of yourself!"2021 focuses on current topics that are being researched by students of bachelor's, master's and doctoral study programs from various universities. This year on the topic: Sensory properties of Czech beer, Analysis of sensory and biologically significant substances in beer and its raw materials by HPLC methods, Determination of essential oils in hops and beer by GC-MS method, Observational study of nitrogenous substances resulting from the interaction of nitrosating agents with substances in malt, Study historical varieties of spring malting barley, Determination of mycotoxins in commercial beers, Non-saccharomyces yeast strains for the production of non-alcoholic beer and The use of hydrodynamic cavitation in brewing.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
45
Počet zahraničních účastníků
4
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce