Sledování senzoricky aktivních sirných látek ve sladu a pivu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F08%3A%230000471" target="_blank" >RIV/60193697:_____/08:#0000471 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Monitoring of sensorially active sulphur substances in malt and beer
Popis výsledku v původním jazyce
Trace amounts of sulphur containing substances that commonly occur in malt can unfavorably affect beer sensorial quality. The SPME/GC/FPD method was used to determine the selected sulphur containing sensorially active substances in beer.
Název v anglickém jazyce
Monitoring of sensorially active sulphur substances in malt and beer
Popis výsledku anglicky
Trace amounts of sulphur containing substances that commonly occur in malt can unfavorably affect beer sensorial quality. The SPME/GC/FPD method was used to determine the selected sulphur containing sensorially active substances in beer.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické listy
ISSN
1803-2389
e-ISSN
—
Svazek periodika
102
Číslo periodika v rámci svazku
15
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—