Nová metodika degustační soutěže ČESKÉ PIVO
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F22%3AN0000080" target="_blank" >RIV/60193697:_____/22:N0000080 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nová metodika degustační soutěže ČESKÉ PIVO
Popis výsledku v původním jazyce
Prezentace představuje novou metodiku degustační soutěže české pivo. Obecným cílem metodiky je zvyšování kvality a konkurenceschopnosti piva vyrobeného v České republice. Konkrétním cílem metodiky je splnění nejvyšších nároků na anonymitu vzorku, regulérnost a objektivitu soutěže ČESKÉ PIVO, a to jak z pohledu provedení, tak i vyhodnocení soutěže. Prezentováno na akci 29. Pivovarsko-sladařské dny, Plzeň, 2022.
Název v anglickém jazyce
New methodology of the CZECH BEER tasting competition
Popis výsledku anglicky
The presentation gives an overview on a new methodology for the Czech beer tasting competition. The general goal of the methodology is to increase the quality and competitiveness of beer produced in the Czech Republic. The specific goal of the methodology is to meet the highest requirements for anonymity of the sample, regularity and objectivity of the ČESKÉ PIVO competition, both from the point of view of execution and evaluation of the competition. Presented at the 29th Brewery and Malt Days event, Pilsen, 2022.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů