Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Device for determination of internal pressure in beer cans by measuring the force-displacement curves

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F23%3AN0000029" target="_blank" >RIV/60193697:_____/23:N0000029 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://kvasnyprumysl.eu/index.php/kp/article/view/300" target="_blank" >https://kvasnyprumysl.eu/index.php/kp/article/view/300</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.18832/kp2023.69.839" target="_blank" >10.18832/kp2023.69.839</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Device for determination of internal pressure in beer cans by measuring the force-displacement curves

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Microbiological contamination of beer is usually manifested by the production of CO2 and, hence, an increase in its concentration. The increased concentration of CO2 in a closed package leads to an increase of internal pressure, which can cause a destruction of the package and have dangerous consequences. A device for non-destructive monitoring of the internal pressure in beer cans based on measurement of force-displacement curve has been developed and characterized in this study.

  • Název v anglickém jazyce

    Device for determination of internal pressure in beer cans by measuring the force-displacement curves

  • Popis výsledku anglicky

    Microbiological contamination of beer is usually manifested by the production of CO2 and, hence, an increase in its concentration. The increased concentration of CO2 in a closed package leads to an increase of internal pressure, which can cause a destruction of the package and have dangerous consequences. A device for non-destructive monitoring of the internal pressure in beer cans based on measurement of force-displacement curve has been developed and characterized in this study.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    KVASNÝ PRŮMYSL

  • ISSN

    2570-8619

  • e-ISSN

    2570-8619

  • Svazek periodika

    69

  • Číslo periodika v rámci svazku

    6

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    839-845

  • Kód UT WoS článku

    001146520700001

  • EID výsledku v databázi Scopus