Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Hodnocení kvality zrna sladovnického ječmene a sladu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F23%3AN0000030" target="_blank" >RIV/60193697:_____/23:N0000030 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Hodnocení kvality zrna sladovnického ječmene a sladu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Obsah kapitoly „Grain quality evaluation of malting barley and malt.“: Kvalita zrna sladovnického ječmene (třídění, objemová hmotnost, hmotnost tisíce zrn, obsah dusíkatých látek atd.). Kvalita sladu - cytolytické, proteolytické a amylolytické rozluštění. Znaky popisující senzoriku sladu.

  • Název v anglickém jazyce

    Grain quality evaluation of malting barley and malt

  • Popis výsledku anglicky

    Content of the chapter “Barely“: Quality of malting barley grains (grading, bulk density, thousand kernel weight, nitrogen content, etc.). Malt quality - cytolytic, proteolytic and amylolytic modification. Characteristics describing the sensory characteristics of malt.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Sladařství - teorie a praxe výroby sladu. Druhé doplněné a upravené vydání.

  • ISBN

    978-80-87109-73-1

  • Počet stran výsledku

    20

  • Strana od-do

    470-489

  • Počet stran knihy

    568

  • Název nakladatele

    Havlíček Brain Team

  • Místo vydání

    Praha

  • Kód UT WoS kapitoly