Hodnocení kvality zrna sladovnického ječmene a sladu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F23%3AN0000030" target="_blank" >RIV/60193697:_____/23:N0000030 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hodnocení kvality zrna sladovnického ječmene a sladu
Popis výsledku v původním jazyce
Obsah kapitoly „Grain quality evaluation of malting barley and malt.“: Kvalita zrna sladovnického ječmene (třídění, objemová hmotnost, hmotnost tisíce zrn, obsah dusíkatých látek atd.). Kvalita sladu - cytolytické, proteolytické a amylolytické rozluštění. Znaky popisující senzoriku sladu.
Název v anglickém jazyce
Grain quality evaluation of malting barley and malt
Popis výsledku anglicky
Content of the chapter “Barely“: Quality of malting barley grains (grading, bulk density, thousand kernel weight, nitrogen content, etc.). Malt quality - cytolytic, proteolytic and amylolytic modification. Characteristics describing the sensory characteristics of malt.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
—
OECD FORD obor
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Sladařství - teorie a praxe výroby sladu. Druhé doplněné a upravené vydání.
ISBN
978-80-87109-73-1
Počet stran výsledku
20
Strana od-do
470-489
Počet stran knihy
568
Název nakladatele
Havlíček Brain Team
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—