Ječmenářská ročenka 2023
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F23%3AN0000066" target="_blank" >RIV/60193697:_____/23:N0000066 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Ječmenářská ročenka 2023
Popis výsledku v původním jazyce
Dvacátý pátý ročník Ječmenářské ročenky má českou a slovenskou část, obě obsahují popisy nejrozšířenějších a rovněž i nových odrůd ječmene, statistické údaje o výrobě, dovozu a vývozu ječmene a sladu, adresáře majitelů odrůd ječmene, sladoven a pokusných stanovišť. Ročenka je určena výrobcům sladu, producentům ječmene, výkupním a obchodním organizacím, studentům a pedagogům středních a vysokých škol zemědělského a potravinářského zaměření. Psota, V. (ed.): Ječmenářská ročenka 2023, VÚPS, Praha 2023, 391, ISBN 978-80-88613-38-1
Název v anglickém jazyce
Barley Year Book 2023
Popis výsledku anglicky
The 25th edition of the Barley Year Book consists of a Czech and Slovak part, both containing the descriptions of the most widespread as well as new barley varieties, statistical data on barley and malt production, export and import, information on barley, directories of the barley varieties owners, malt houses and experimental sites. The Year Book is intended for barley and malt producers, purchase and trade companies, students and teachers of secondary schools and universities specialized in agriculture and food industry. Psota, V. (ed.): Barley Year Book 2023, VÚPS, Praha 2023, 391, ISBN 978-80-88613-38-1
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů