Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Ječmenářská ročenka 2023

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F23%3AN0000066" target="_blank" >RIV/60193697:_____/23:N0000066 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Ječmenářská ročenka 2023

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Dvacátý pátý ročník Ječmenářské ročenky má českou a slovenskou část, obě obsahují popisy nejrozšířenějších a rovněž i nových odrůd ječmene, statistické údaje o výrobě, dovozu a vývozu ječmene a sladu, adresáře majitelů odrůd ječmene, sladoven a pokusných stanovišť. Ročenka je určena výrobcům sladu, producentům ječmene, výkupním a obchodním organizacím, studentům a pedagogům středních a vysokých škol zemědělského a potravinářského zaměření. Psota, V. (ed.): Ječmenářská ročenka 2023, VÚPS, Praha 2023, 391, ISBN 978-80-88613-38-1

  • Název v anglickém jazyce

    Barley Year Book 2023

  • Popis výsledku anglicky

    The 25th edition of the Barley Year Book consists of a Czech and Slovak part, both containing the descriptions of the most widespread as well as new barley varieties, statistical data on barley and malt production, export and import, information on barley, directories of the barley varieties owners, malt houses and experimental sites. The Year Book is intended for barley and malt producers, purchase and trade companies, students and teachers of secondary schools and universities specialized in agriculture and food industry. Psota, V. (ed.): Barley Year Book 2023, VÚPS, Praha 2023, 391, ISBN 978-80-88613-38-1

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů