Péče o kvasinky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F24%3AN0000058" target="_blank" >RIV/60193697:_____/24:N0000058 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Péče o kvasinky
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška na Technicko- technologickém semináři určeném pro minipivovary, jejich sládky, zaměstnance a majitele, konaném v Černé Hoře ve dne 11.9.; Českých Budějovicích ve dnech16.10. a 20.11.2024. Přednáška obsahovala informace o pivovarských kvasinkách a práci s nimi.
Název v anglickém jazyce
Yeast care
Popis výsledku anglicky
Lecture at the Technical and Technological Seminar for Microbreweries, Their Brewers, Employees and Owners, held in Černá Hora on 11 September; České Budějovice on 16.10. and 20.11.2024. The lecture contained information about brewer's yeast and working with it.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QL24020003" target="_blank" >QL24020003: Standardizovaná metodika pro interpretaci výsledků mikrobiologických analýz piva - interpretace, limity, opatření</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů