Senzorická stabilita a analýza za 3 minuty?
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F25%3AN0000004" target="_blank" >RIV/60193697:_____/25:N0000004 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Senzorická stabilita a analýza za 3 minuty?
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška seznamuje posluchače s nástrojem IBIS, který slouží k jednoduché, komplexní, rychlé a ekonomické analytické kontrole kvality piv (případně také mladin a piv v průběhu kvašení). Dále seznamuje s možnostmi využití tohoto nástroje a s variantami nabízenými Výzkumným ústavem pivovarským a sladařským. Přednáška v rámci Legislativního semináře 2025, Jihlava, 26.-27.3.2025
Název v anglickém jazyce
Sensory stability and analysis in 3 minutes?
Popis výsledku anglicky
The lecture introduces the audience to the IBIS tool, which enables simple, comprehensive, fast, and cost-effective analytical quality control of beers (as well as worts and beers during fermentation). It also presents the potential applications of this tool and the options offered by the Research Institute of Brewing and Malting. LEcture at the Legislation seminary 2025, Jihlava, 26.-.27. March 2025.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
10201 - Computer sciences, information science, bioinformathics (hardware development to be 2.2, social aspect to be 5.8)
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/FW03010440" target="_blank" >FW03010440: Predikce senzorické stability piva pomocí infračervené spektroskopie a umělé inteligence</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2025
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů