Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Senzorická stabilita a analýza za 3 minuty?

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F25%3AN0000004" target="_blank" >RIV/60193697:_____/25:N0000004 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Senzorická stabilita a analýza za 3 minuty?

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška seznamuje posluchače s nástrojem IBIS, který slouží k jednoduché, komplexní, rychlé a ekonomické analytické kontrole kvality piv (případně také mladin a piv v průběhu kvašení). Dále seznamuje s možnostmi využití tohoto nástroje a s variantami nabízenými Výzkumným ústavem pivovarským a sladařským. Přednáška v rámci Legislativního semináře 2025, Jihlava, 26.-27.3.2025

  • Název v anglickém jazyce

    Sensory stability and analysis in 3 minutes?

  • Popis výsledku anglicky

    The lecture introduces the audience to the IBIS tool, which enables simple, comprehensive, fast, and cost-effective analytical quality control of beers (as well as worts and beers during fermentation). It also presents the potential applications of this tool and the options offered by the Research Institute of Brewing and Malting. LEcture at the Legislation seminary 2025, Jihlava, 26.-.27. March 2025.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10201 - Computer sciences, information science, bioinformathics (hardware development to be 2.2, social aspect to be 5.8)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/FW03010440" target="_blank" >FW03010440: Predikce senzorické stability piva pomocí infračervené spektroskopie a umělé inteligence</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2025

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů