Vše
Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Výsledky měření potravinových ztrát a odpadu na vybraných provozovnách veřejného stravování (Výzkumná zpráva č. 1)

Popis výsledku

Zpráva shrnuje výsledky první fáze projektu: popisuje metodiku zpracování dat a předkládá kvantifikaci potravinových ztrát a odpadu ve vybraném segmentu provozoven rychlého občerstvení. Podstatnou přílohou ke zprávě je metodika sběru měření potravinových ztrát a odpadu, která je zpracována jako samostatný dokument. Šetření mezi provozovnami rychlého občerstvení a jídelen mělo za cíl určit místa vzniku potravinových ztrát a odpadu a kvantifikovat je. Měření probíhalo ve 12 provozovnách 3 různých řetězců veřejného stravování. Šetření pokrylo různé typy provozoven, jejich místní usazení a struktury návštěvníků. Šetření probíhalo od počátku října 2018, v rozmezí 90 dnů.

Klíčová slova

food wastereduction

Identifikátory výsledku

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Výsledky měření potravinových ztrát a odpadu na vybraných provozovnách veřejného stravování (Výzkumná zpráva č. 1)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Zpráva shrnuje výsledky první fáze projektu: popisuje metodiku zpracování dat a předkládá kvantifikaci potravinových ztrát a odpadu ve vybraném segmentu provozoven rychlého občerstvení. Podstatnou přílohou ke zprávě je metodika sběru měření potravinových ztrát a odpadu, která je zpracována jako samostatný dokument. Šetření mezi provozovnami rychlého občerstvení a jídelen mělo za cíl určit místa vzniku potravinových ztrát a odpadu a kvantifikovat je. Měření probíhalo ve 12 provozovnách 3 různých řetězců veřejného stravování. Šetření pokrylo různé typy provozoven, jejich místní usazení a struktury návštěvníků. Šetření probíhalo od počátku října 2018, v rozmezí 90 dnů.

  • Název v anglickém jazyce

    Food waste and food losses in the selected canteens and quick service restaurants-measurement results

  • Popis výsledku anglicky

    The report sumarises the results of the food waste and food loss measurement in the 12 canteens and quick service restaurants during autumn 2018. A substantive part of the report is the methodology enclosed.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50602 - Public administration

Návaznosti výsledku

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Základní informace

Druh výsledku

O - Ostatní výsledky

O

OECD FORD

Public administration

Rok uplatnění

2019