Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Towards sustainable food consumption

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68378076%3A_____%2F23%3A00577300" target="_blank" >RIV/68378076:_____/23:00577300 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://zenodo.org/record/8031939/files/report%201.0.pdf?download=1" target="_blank" >https://zenodo.org/record/8031939/files/report%201.0.pdf?download=1</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Towards sustainable food consumption

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Healthy and sustainable food consumption is a key component of the EU’s transition to a sustainable food system. This report unpacks the evidence to identify levers and actions that will shape food consumption for the mutual benefit of environmental sustainability and public health, including health-related inequalities. We look at current evidence and potential policies that can provide impact in this area, alongside tools to overcome the barriers that hinder sustainable and healthy consumption. (Evidence Review Report No. 12)

  • Název v anglickém jazyce

    Towards sustainable food consumption

  • Popis výsledku anglicky

    Healthy and sustainable food consumption is a key component of the EU’s transition to a sustainable food system. This report unpacks the evidence to identify levers and actions that will shape food consumption for the mutual benefit of environmental sustainability and public health, including health-related inequalities. We look at current evidence and potential policies that can provide impact in this area, alongside tools to overcome the barriers that hinder sustainable and healthy consumption. (Evidence Review Report No. 12)

Klasifikace

  • Druh

    A - Audiovizuální tvorba

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50404 - Anthropology, ethnology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

  • Místo vydání

  • Název nakladatele resp. objednatele

  • Verze

  • Identifikační číslo nosiče