Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Gluten free food - the influence of selected qualitative characteristics on consumer decision making of Coeliacs in hospitality establishments

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F15%3A69321" target="_blank" >RIV/60460709:41110/15:69321 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.17221/113/2015-CJFS" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.17221/113/2015-CJFS</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.17221/113/2015-CJFS" target="_blank" >10.17221/113/2015-CJFS</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Gluten free food - the influence of selected qualitative characteristics on consumer decision making of Coeliacs in hospitality establishments

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The perceptions of individuals with coeliac disease about gluten-free products and their consumer behaviour when eating out in hospitality establishments in the Czech Republic were investigated. The dependence of the selected characters important in theconsumer behaviour of coeliac patients in the decision-making process when choosing a dining establishment, in particular the focus on identifying the key criteria that influence the decision-making of coeliac patients when selecting a particular publiccatering establishment, were examined. 441 questionnaires were analysed. The result is a finding of the consistency and relevance of characters in the decision-making process of coeliacs when selecting dining establishments and their satisfaction with the range of gluten-free foods in open and closed dining establishments in the Czech Republic. Deglutenised foods (raw ingredients) are very expensive and a structured and economically balanced range of processed products should be found in

  • Název v anglickém jazyce

    Gluten free food - the influence of selected qualitative characteristics on consumer decision making of Coeliacs in hospitality establishments

  • Popis výsledku anglicky

    The perceptions of individuals with coeliac disease about gluten-free products and their consumer behaviour when eating out in hospitality establishments in the Czech Republic were investigated. The dependence of the selected characters important in theconsumer behaviour of coeliac patients in the decision-making process when choosing a dining establishment, in particular the focus on identifying the key criteria that influence the decision-making of coeliac patients when selecting a particular publiccatering establishment, were examined. 441 questionnaires were analysed. The result is a finding of the consistency and relevance of characters in the decision-making process of coeliacs when selecting dining establishments and their satisfaction with the range of gluten-free foods in open and closed dining establishments in the Czech Republic. Deglutenised foods (raw ingredients) are very expensive and a structured and economically balanced range of processed products should be found in

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    AO - Sociologie, demografie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Sciences

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    33

  • Číslo periodika v rámci svazku

    6

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    513-517

  • Kód UT WoS článku

    000365983600004

  • EID výsledku v databázi Scopus