Stanovení a hodnocení tvrdosti zrna pšenice
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F01%3A00002385" target="_blank" >RIV/60460709:41210/01:00002385 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Stanovení a hodnocení tvrdosti zrna pšenice
Popis výsledku v původním jazyce
Tvrdost zrna je odrůdově charakteristická vlastnost. Tvrdší odrůdy byly: Estica, Siria, Versailles, Ebi, středně tvrdé: Alka, Brea, Saskia, měkké Samara, Šárka, Samanta.
Název v anglickém jazyce
Determination and evaluation of wheat grain hardness
Popis výsledku anglicky
Grain hardness is variety characteristic. Harder varieties were: Estica, Siria, Versailles, Ebi, medially hard: Alka, Brea, Saskia, soft: Samara, Šárka, Samanta.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník přednášek Qualima 2001, odborný seminář ke stanovení jakosti potrvavinářských a krmivářských produktů
ISBN
1213-5380
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
22-23
Název nakladatele
Mezos, s.r.o.
Místo vydání
Hradec Králové
Místo konání akce
Hradec Králové
Datum konání akce
7. 11. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—