Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Některé faktory ovlivňující kvalitu vajec a vaječné skořápky.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00003771" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00003771 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Některé faktory ovlivňující kvalitu vajec a vaječné skořápky.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Produkce a zpracování vajec patří v České republice mezi obory, srovnatelné v mnoha ohledech s úrovní v jiných zemích. Spotřebitel vyžaduje, aby vejce mělo vysokou nutriční hodnotu, charakteristické smyslové znaky a bylo zdravotně nezávadné. Jakost vajecovlivňuje genotyp, zdravotní stav, věk, výživa, okolní prostředí a další faktory. Jakost vajec je ovlivněna také prostředím haly, zejména mikroklimatickými podmínkami.

  • Název v anglickém jazyce

    Some factors that influended egg quality and eggshell

  • Popis výsledku anglicky

    Egg production and processing belong in Czech republic to professions, there are compared to levels in other countries. Customer want eggs with high nutritional values, characteristic sensual traits a unexceptionable for health. Egg quality influent genotyp, health, age, feeding, environment and other factors. Egg quality is influented also by environment in the hall, particularly factors of microclimate.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Krmivářství

  • ISSN

    1212-9992

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    VI.

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    29-30

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus