Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Evaluation of chemical changes during germination of pea.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00004112" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00004112 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Evaluation of chemical changes during germination of pea.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Changes in storage proteins of several legume seeds during germination have been investigated. These studies indicate that the major storage proteins in legumes are hydrolysed during germination and that this hydrolysis is slow. The mechanism, which control legume storage protein degradation during germination remain to be elucidated (Sathe et al., 1983). The effect of germination on enzyme inhibitor activity remains controversial because different results have been reported, depending on the legume type and germination conditions (Vidal-Valverde et al., 1994).

  • Název v anglickém jazyce

    Evaluation of chemical changes during germination of pea.

  • Popis výsledku anglicky

    Changes in storage proteins of several legume seeds during germination have been investigated. These studies indicate that the major storage proteins in legumes are hydrolysed during germination and that this hydrolysis is slow. The mechanism, which control legume storage protein degradation during germination remain to be elucidated (Sathe et al., 1983). The effect of germination on enzyme inhibitor activity remains controversial because different results have been reported, depending on the legume type and germination conditions (Vidal-Valverde et al., 1994).

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    29th Conference of Slovak Society of Chemical Engeneering

  • ISBN

    80-227-1690-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    1

  • Název nakladatele

    Slovenská společnost chemického inženýrství

  • Místo vydání

    Bratislava

  • Místo konání akce

    Tatranské Matliare, SR

  • Datum konání akce

    27. 5. 2002

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku