Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Changes of alfa-galactosides in grain legume seeds during germination, high pressure processing and storage

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43893080" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43893080 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Changes of alfa-galactosides in grain legume seeds during germination, high pressure processing and storage

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The objective of this paper was to evaluate the changes of soluble carbohydrates of pressurized germinated grain legume seeds pea, chickpea, lentil and mung bean (green gram) seeds during their storage. Content of alfa-galactosides was decreased after high pressure processing of germinated seeds in the acidified pickle and 14 days storage at temperatures 4-8 °C for all tested seeds next to zero.

  • Název v anglickém jazyce

    Changes of alfa-galactosides in grain legume seeds during germination, high pressure processing and storage

  • Popis výsledku anglicky

    The objective of this paper was to evaluate the changes of soluble carbohydrates of pressurized germinated grain legume seeds pea, chickpea, lentil and mung bean (green gram) seeds during their storage. Content of alfa-galactosides was decreased after high pressure processing of germinated seeds in the acidified pickle and 14 days storage at temperatures 4-8 °C for all tested seeds next to zero.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 11th International Congress on Engineering and Food

  • ISBN

    978-960-89789-5-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    1165-1166

  • Název nakladatele

    Cosmosware

  • Místo vydání

    Atény

  • Místo konání akce

    Athens

  • Datum konání akce

    22. 5. 2012

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku