Obsah energie v krmivu, hmotnost vajec a pevnost skořápky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F03%3A00005199" target="_blank" >RIV/60460709:41210/03:00005199 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Obsah energie v krmivu, hmotnost vajec a pevnost skořápky
Popis výsledku v původním jazyce
Kvalita vaječné skořápky patří mezi nejdůležitější vlastnosti vajec. Vejce se špatnou vaječnou skořápkou představují pro výrobce vajec značné ekonomické ztráty. Jedná se hlavně o výrobce konzumních vajec.
Název v anglickém jazyce
Content of energy and the effect on egg weight and shell strength
Popis výsledku anglicky
Egg quality is important. Eggs with bad egg shell are negative for egg production.
Klasifikace
Druh
V<sub>x</sub> - Nezařazeno - Výzkumná zpráva obsahující utajované informace (takový výsledek lze do RIV vložit pouze v případě, že zpráva obsahuje utajované informace a pole R12 = U), nebo souhrnná výzkumná zpráva
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Počet stran výsledku
7
Místo vydání
Praha
Název nakladatele resp. objednatele
Ministerstvo školství ČR
Verze
—