Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vejce v gastronomii a výživě člověka

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F16%3A43910985" target="_blank" >RIV/62156489:43210/16:43910985 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vejce v gastronomii a výživě člověka

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Kapitola popisuje chemické složení vajec, stavbu vejce, způsoby zpracování vajec na vaječné hmoty, jakostní třídění vajec, využití vajec i vaječných hmot v gastronomii.

  • Název v anglickém jazyce

    Eggs in gastronomy and human nutrition

  • Popis výsledku anglicky

    The chapter describes chemical composition of egg, egg structure, and egg processing methods, egg quality grade, using egg and egg liquids in gastronomy.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Gastronomie - vybrané kapitoly

  • ISBN

    978-80-86380-78-0

  • Počet stran výsledku

    25

  • Strana od-do

    125-149

  • Počet stran knihy

    285

  • Název nakladatele

    2 THETA

  • Místo vydání

    Český Těšín

  • Kód UT WoS kapitoly