Vejce v gastronomii a výživě člověka
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F16%3A43910985" target="_blank" >RIV/62156489:43210/16:43910985 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vejce v gastronomii a výživě člověka
Popis výsledku v původním jazyce
Kapitola popisuje chemické složení vajec, stavbu vejce, způsoby zpracování vajec na vaječné hmoty, jakostní třídění vajec, využití vajec i vaječných hmot v gastronomii.
Název v anglickém jazyce
Eggs in gastronomy and human nutrition
Popis výsledku anglicky
The chapter describes chemical composition of egg, egg structure, and egg processing methods, egg quality grade, using egg and egg liquids in gastronomy.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Gastronomie - vybrané kapitoly
ISBN
978-80-86380-78-0
Počet stran výsledku
25
Strana od-do
125-149
Počet stran knihy
285
Název nakladatele
2 THETA
Místo vydání
Český Těšín
Kód UT WoS kapitoly
—