Optimální porážková hmotnost jatečných kuřat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F03%3A00005440" target="_blank" >RIV/60460709:41210/03:00005440 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Optimální porážková hmotnost jatečných kuřat
Popis výsledku v původním jazyce
Nejoptimálenější hmotnost porážených kuřat je 2-2,2kg. Při dnešních cenách je porážková hmotnost jedním z faktorů rentability.
Název v anglickém jazyce
Optimum slaughtering weight of the slaughter chickens
Popis výsledku anglicky
The most optimal weight of the slaughtering chickens is 2-2,2kg. Slaughter weight is one of the profitability factor on today´s prices
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník - souhrnů sdělení XXX. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin
ISBN
80-7157-648-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
8
Název nakladatele
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
20. 2. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—