Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Optimální porážková hmotnost jatečných kuřat

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F03%3A00005440" target="_blank" >RIV/60460709:41210/03:00005440 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Optimální porážková hmotnost jatečných kuřat

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Nejoptimálenější hmotnost porážených kuřat je 2-2,2kg. Při dnešních cenách je porážková hmotnost jedním z faktorů rentability.

  • Název v anglickém jazyce

    Optimum slaughtering weight of the slaughter chickens

  • Popis výsledku anglicky

    The most optimal weight of the slaughtering chickens is 2-2,2kg. Slaughter weight is one of the profitability factor on today´s prices

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2003

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník - souhrnů sdělení XXX. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin

  • ISBN

    80-7157-648-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    8

  • Název nakladatele

    Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    20. 2. 2003

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku