Faktory ovlivňující obsah kyseliny linolové v mléce
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F03%3A00005696" target="_blank" >RIV/60460709:41210/03:00005696 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Faktory ovlivňující obsah kyseliny linolové v mléce
Popis výsledku v původním jazyce
The content of linoleic acid was determined in milk samples from six farms and one dairy factory by capillary gas chromatography in the period of eleven months. The content of linoleic acid in milk fat of analyzed samples ranged from 1.38 to 2.77%. The average values of individual farms ranged from 1.78 to 2.43%. The significant differences among these average values in the referred-to time period were found.
Název v anglickém jazyce
Factors influencing the content of linoleic acid in milk
Popis výsledku anglicky
The content of linoleic acid was determined in milk samples from six farms and one dairy factory by capillary gas chromatography in the period of eleven months. The content of linoleic acid in milk fat of analyzed samples ranged from 1.38 to 2.77%. The average values of individual farms ranged from 1.78 to 2.43%. The significant differences among these average values in the referred-to time period were found.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník referátů z konference Den mléka 2003
ISBN
80-213-1041-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
37-38
Název nakladatele
Česká zemědělská univerzita
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
21. 5. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—