Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Krátkodobá skladovatelnost zeleninových osiv po úpravách hydratací

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F04%3A8550" target="_blank" >RIV/60460709:41210/04:8550 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The short-time storability of vegetable seeds after hydration treatment

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Storability of vegetable seeds after hydration treatment was evaluated. Two lots of radish, onion, carrot and spinach were treated by prehydration and by osmotic priming. Treated seeds were dryied back and stored 0, 2 and 6 month. Generally is possible to say that short storage of these seed lots after hydration treatment had not significant influence on seed parameters after storage.

  • Název v anglickém jazyce

    The short-time storability of vegetable seeds after hydration treatment

  • Popis výsledku anglicky

    Storability of vegetable seeds after hydration treatment was evaluated. Two lots of radish, onion, carrot and spinach were treated by prehydration and by osmotic priming. Treated seeds were dryied back and stored 0, 2 and 6 month. Generally is possible to say that short storage of these seed lots after hydration treatment had not significant influence on seed parameters after storage.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GP521%2F02%2FD171" target="_blank" >GP521/02/D171: Vitalita a skladovatelnost semen některých druhů zelenin a možnosti jejich ovlivnění hydratačními úpravami</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    ISTA Seed Symposium, 2004 Abstracts

  • ISBN

    3-906549-44-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    131-131

  • Název nakladatele

    ISTA

  • Místo vydání

    ISTA Bassersdorf, Switzerland

  • Místo konání akce

    Budapešť

  • Datum konání akce

    17. 5. 2004

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku