Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Hydratační úpravy osiv zelenin - možnosti a rizika

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F04%3A8555" target="_blank" >RIV/60460709:41210/04:8555 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Vegetable seed hydration treatment - possibilities and risks

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This experiment solve the problem of vegetable seed hydration treatment. Three cultivars of carrot and onion were used. Seeds were prehydrated and primed. The seed hydration treatment increase uniformity and speed of germination of treated seed lots andby this way can to contribute to faster and uniform emergence for improving of the crop stand uniformity. The effect of this treatment depends on used method and duration of the treatment.

  • Název v anglickém jazyce

    Vegetable seed hydration treatment - possibilities and risks

  • Popis výsledku anglicky

    This experiment solve the problem of vegetable seed hydration treatment. Three cultivars of carrot and onion were used. Seeds were prehydrated and primed. The seed hydration treatment increase uniformity and speed of germination of treated seed lots andby this way can to contribute to faster and uniform emergence for improving of the crop stand uniformity. The effect of this treatment depends on used method and duration of the treatment.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GP521%2F02%2FD171" target="_blank" >GP521/02/D171: Vitalita a skladovatelnost semen některých druhů zelenin a možnosti jejich ovlivnění hydratačními úpravami</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Priopcenja - Proceedings XXXIX. Croatian Symposium on Agriculture

  • ISBN

    953-6135-40-X

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    333-334

  • Název nakladatele

    Faculty of Agricuculture, University of Zagreb

  • Místo vydání

    Zagreb

  • Místo konání akce

    Opatija - Croatia

  • Datum konání akce

    17. 2. 2004

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku