Vnější a vnitřní faktory působící na jakost drůbežího masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F05%3A10147" target="_blank" >RIV/60460709:41210/05:10147 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60460709:41110/05:10147
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vnější a vnitřní faktory působící na jakost drůbežího masa
Popis výsledku v původním jazyce
Stejně jako u velkých jatečných zvířat ovlivňuje jakost drůbežího masa řada vnitřních i vnějších vlivů. Mezi významné faktory, které působí za života, to znamená během výkrmu a v době před porážkou,petří vlvi genotypu, věku, pohlaví, způsobu výživy a krmení, systéu výkrmu, zdravotního stavu, přípravy předporážkového ustájení.
Název v anglickém jazyce
Internal and external factors influencing meat quality
Popis výsledku anglicky
Similarly as with big farming animals influences also quality of poultry meat many internal and external influences. Between significant factors, which functions within life, it means during fattening and at the time before slaughter, belongs influence genotype, age, sex, way of nutrition and feeding, fattening system, health situation and preparation of slaughtering stabling.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Náš chov
ISSN
0027-8068
e-ISSN
—
Svazek periodika
65
Číslo periodika v rámci svazku
8
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
51-52
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—